divendres, 11 d’octubre del 2013

NOVA COL.LECCIÓ TARDOR HIVERN

MOTHER PEARL 


Mother Pearl és la nova col·lecció creada per Angelo Seminara, director artístic de Davines, guardonat novament aquest any per la AIPP (els Òscars de la perruqueria internacional) amb el premi a la millor col·lecció.

Mother Pearl és una obra mestre de la natura que ens delecta  amb tonalitats perlades poc vistes en el cabell.....fins ara!!!

L'eina que s'utilitza per fer aquest treball tècnic és exclusiva de Davines i es diu Flamboyage, amb aquesta tècnica podem gaudir d'una novedosa manera d'aplicació dels colors que ens permet gaudir d'una formidable barreja de tonalitats perlades subtils tons malva, delicats verds i blaus metal·litzats) així com diverses variacions més càlides del mateix concepte.

Els colors que utilitzem són els nous tons sense amoníac de "A new colour" anomenats "pure colour", 6 tons de fantasia que treballats amb diferents dissolucions ens permeten obtenir uns delicats tons perlats i increïbles tons pastel.

Mother Pearl té una cara interna llisa i plena de lluminositat i una cara externa totalment mate i rugosa, és per això que en aquesta col·lecció es treballa amb la nova línia d'acabats de Davines anomenada "more inside" amb acabats de diferents textures, mates brillants però tots amb un denominador comú l'extra d'hidratació i el mínim residu.


mother pearl 9spai 

More inside 9spai





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada