dimecres, 9 de juliol del 2014

OI TRACTAMENT HIDRATANT

El blog d'avui el dedicarem íntegrament a tota la gama OI de Davines, per què ens té realment meravellats!!


OI és una família de tractament de Davines lliure de sulfats i parabens; tota la gamma està enriquida amb oli de Roucou, una planta originària de l'Amazònia. És ric en oligoelements i àcid "elágico" que és un potent neutralitzador dels radicals lliures. La funció dels productes que integren la gama OI és la de reestructurar i afavorir el correcte creixement, a part disminueix considerablement els efectes nocius del sol i l'envelliment prematur del cabell. 

Tots els productes ens aporten una sensació de sedositat i una lluentor espectacular. 


Productes 


OI shampoo- xampú delicat que aporta una suavitat extraordinària, lluentor i cos a tot tipus de cabells, formulat a força d'oli de *Roucou i Rosa. 

OI conditioner - Ideal per aportar una suavitat extraordinària, lluentor i cos. Accelera el temps d'assecat i protegeix el cabell de la calor. La seva fórmula, rica en vitamines A i C, posseeix un alt poder hidratant .






OI milk - Tractament spray multi-funció sense aclarit per a tot tipus de cabells. Posseeix com a ingredients actius l'oli de roucou i la provitamina B5. Ens aporta suavitat, lluentor, hidrata, protegeix de l'escalfor, i ens ajuda a què el procès d'assecat sigui més ràpid. 

OI serum - Oli de tractament multifuncional per a ús universal que afavoreix el desenredat, amb efecte anti-encrespament i protector que redueix el temps d'assecat, i que aplicat en cabell eixut, aporta un acabat brillant i sedós .



No dubteu a venir i provar aquests meravellosos productes segur que no ús deixaran indiferents!!!!!


















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada